Groen en tuinafval container

Bent u aan het werk in de tuin, gaat u de heg snoeien of een boom omzagen? Bij Container-Verhuur huurt u gemakkelijk en snel een afvalcontainer voor groen- en tuinafval. Via onze webshop huurt u eenvoudig en snel een dakafval container. We leveren de afvalcontainer bij u op locatie en halen hem ook weer op.

Container-Verhuur onderneemt circulair

Container-Verhuur houdt zich elke dag bezig met het milieuverantwoord verwerken van allerlei soorten afval. Bij elk product dat geproduceerd wordt zijn grondstoffen nodig, maar grondstoffen worden tegenwoordig steeds schaarser en kostbaarder. Dit is de reden dat het steeds belangrijker wordt om afval beter te benutten. Door materialen dus als het ware in een gesloten kringloop te houden, wordt er slimmer omgegaan met grondstoffen.

Wat mag er in onze groencontainer?

Een groenafvalcontainer is geschikt voor organisch afval dat vrijkomt bij onderhoud en snoeiwerkzaamheden, zoals boomstammen, stronken, takken, (schoon) riet en struiken met aanhangende grond.

Wat niet in deze container mag zijn mest, grond, potplanten (met kluit), papier, karton en bewerkt hout.

Waarom een container huren bij Container-Verhuur?

U kunt kiezen uit een tuinafvalcontainer met een inhoud van 3, 6 of 10 m³. Wij leveren de container in Utrecht en de nabije regio. We begrijpen dat het soms lastig is om in te schatten hoeveel afval u heeft. Wij denken graag met u mee, zodat u zeker weet dat u niet een te grote of te kleine groencontainer huurt. Ook voorkomen wij graag dat u een tweede vuilcontainer moet huren.

De voordelen van Container-Verhuur zijn:

  • We leveren snel

    Uw tuinafvalcontainer wordt al binnen 24 uur na uw aanvraag bij u geleverd. Dit doen wij natuurlijk in overleg. Heeft u met spoed een container nodig? Wij bekijken graag de mogelijkheden.

  • Duurzaam

    Door het afval op de juiste manier te scheiden, verwerken en te recyclen zorgen wij ervoor dat uw afval hergebruikt kan worden.

  • Betrouwbaar

    Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt. U hoeft niet bang te zijn voor extra kosten. De levering en het ophalen van de container zit bij de prijs bij inbegrepen.

Toch een andere container nodig?

Wij hebben ook andere soorten afvalcontainers in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor dakafval/dakleer, grondafval, houtafval, schoon puin of bouw- en sloopafval.

Bekijk welke afvalcontainer geschikt is voor uw afvalsoort:

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt altijd bij ons terecht met vragen over het huren van een vuilcontainer! Bel ons 0348 – 44 18 33 en wij helpen u graag verder!