Container huren in Houten

Heeft u een verbouwklus, tuinproject of gaat u de garage opruimen? Dan heeft u vast en zeker een afvalcontainer in Houten nodig. Container-Verhuur levert voor elk soort afval een geschikte afvalcontainer.

Voor elk type afval, zoals bouw- en sloopafval, groen- en tuinafval en schoon puin kunt u bij Container-Verhuur terecht. Een afvalcontainer huren in Houten hoeft niet duur te zijn, wij bezorgen al vanaf € 135,- per container. Dat scheelt u ritjes naar de gemeentewerf met een volgeladen auto of aanhanger.

Servicegericht

Container-Verhuur heeft al ruim 35 jaar ervaring in het verwerken van afval. Bij ons staat niet voor niets een goede en betrouwbare service centraal. Heeft u een vraag over het huren van een afvalcontainer in Houten? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Wij recyclen afval

Container-Verhuur vindt het erg belangrijk dat afval op de juiste wijze wordt verwerkt en dat we op duurzame wijze omgaan met het scheiden van afval. Daarom zorgen wij voor een juiste afvalverwerking, zodat uw afval wordt gerecycled en kan worden hergebruikt als grondstof bij het produceren van nieuwe producten.

Snel van uw afval af

Als u aan het klussen of tuinieren bent, wilt u natuurlijk niet met een grote hoeveelheid afval blijven zitten. Daarom kunnen wij in bijna alle gevallen één dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst al een afvalcontainer bezorgen tot aan uw voordeur. Uiteraard halen we de afvalcontainer weer op als hij vol is. Geheel kosteloos! Dat is nog eens eenvoudig een container huren in Houten!

  • Goedkoop

    Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

  • Goede service

    U kunt altijd bellen met onze klantenservice.