Container huren in Waddinxveen

Zoekt u een afvalcontainer in Waddinxveen? Bij Container Verhuur kunt u eenvoudig en snel een afvalcontainer huren. Bent u aan het verbouwen en heeft u veel sloopafval, heeft u de tuin aangepakt en hebt u daarvoor groenafval? Of heeft u juist uw garage opgeruimd en weet u niet wat u moet doen met het afval dat daarbij is vrijgekomen? Wij hebben voor iedere afvalsoort een geschikte afvalcontainer op voorraad. Bij Container Verhuur hanteren we scherpe prijzen, u huurt al vanaf €135,- een afvalcontainer. Daarmee zijn wij de goedkoopste aanbieder in Waddinxveen.

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers lopen al 35 jaar mee in de afvalverwerkingssector, die ervaring gebruiken we graag om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn trots op onze klantenservice vol experts waarop u kunt vertrouwen.

Duurzame afvalverwerking

Bij Container Verhuur vinden we het belangrijk dat we uw afval op een duurzame manier verwerken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, we dragen daarmee ook een steentje bij aan het recyclen van afval. Vanzelfsprekend scheiden we uw afval nauwkeurig en waar mogelijk worden de grondstoffen hergebruikt bij het produceren van nieuwe producten.

Levering binnen 1 werkdag

Bij ons kunt u er van op aan dat u uw afvalcontainer zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Want zeg nou zelf: niets is vervelender dan afval wat in de weg ligt. We komen onze container kosteloos bij u in Waddinxveen brengen en afhalen!

  • Goedkoop

    Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

  • Goede service

    U kunt altijd bellen met onze klantenservice.