Bouw- en sloopafval container

Bent u thuis aan het verbouwen of bent u een aannemer? Dan bent u bij Container-Verhuur op het juiste adres voor het huren van een container voor bouw- en sloopafval in Utrecht en de omgeving. Via de webshop van Container-Verhuur huurt u gemakkelijk en snel een bouw- en sloopafvalcontainer. We leveren de afvalcontainer bij u op locatie en halen hem ook weer op.

Waarom Container-Verhuur.nl afval scheidt

Bij Container-Verhuur houden we ons dagelijks bezig met een goede afvalverwerking. Dit doen wij door afval te scheiden, waardoor het voor de industrie makkelijker is om afval te hergebruiken. Bij elk product dat geproduceerd wordt worden grondstoffen gebruikt. Nu is gebleken dat grondstoffen steeds schaarser en kostbaarder worden, wordt het steeds belangrijker om afval beter te benutten. Door materialen dus als het ware in een gesloten kringloop te houden, gaan we slimmer met grondstoffen om. Container-Verhuur houdt zich dus bezig met het milieuverantwoord verwerken van allerlei soorten afval.

Wat wij verstaan onder bouw- en sloopafval

Een bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor het afval dat vrijkomt tijdens het bouwen, verbouwen of slopen. Hieronder valt puin, zand (maximaal 10%), hout, metaal, papier, karton, kunststof, plastic en huisraad. Bouw- en sloopafval moet voor 70% recyclebaar zijn.

Wat absoluut niet in deze container mag is (verdacht) asbesthoudend materiaal, dakleer, koelkasten of vriezers, banden van een auto, tractor of vrachtwagen en gevaarlijk chemisch afval. Let u er ook op dat de container niet verder dan 20 cm boven de rand gevuld mag zijn?

Waarom een container huren bij Container-Verhuur?

Wij kunnen bouw- en sloopafvalcontainers leveren van 3, 6 en 10 m³ in de hele regio van Utrecht. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel afval u heeft? Het is altijd aan te raden om een groter formaat afvalcontainer te huren dan u voor ogen heeft. U heeft vaak meer afval dan u in eerste instantie denkt. Zo voorkomt u dat u een tweede afvalcontainer moet huren.

Graag zetten we de voordelen op een rijtje:

  • Snelle levering

    Wij leveren al binnen 24 uur nadat uw aanvraag bij ons binnenkomt. Heeft u uw sloopafval container sneller nodig? Bij echte spoed kunt u altijd even bellen.

  • Duurzaam

    Door de verschillende soorten afval goed te recyclen zorgen wij ervoor dat het afval weer een nieuwe functie krijgt.

  • Betrouwbaar

    Wij houden niet van verborgen kosten en addertjes onder het gras. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt.

Toch een andere container nodig?

Wij hebben ook andere soorten afvalcontainers in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor groen- en tuinafval, grondafval, houtafval, schoon puin of dakafval en dakleer.

Bekijk al onze containers en vindt de container die u nodig heeft.

Heeft u een vraag?

U kunt altijd bij ons terecht met vragen over het huren van een vuilcontainer! U kunt ons bereiken op 0348 – 44 18 33.