Bouw- en sloopafval container

U wilt een bouw- en sloopafval container huren? Container-verhuur maakt het mogelijk om dit snel en gemakkelijk te kunnen verzorgen. Container-verhuur is de containerspecialist in regio Utrecht. Container-verhuur zorgt ervoor dat uw vuilcontainer snel en gemakkelijk wordt bezorgd. Met hetzelfde gemak wordt de container uiteraard weer opgehaald om het vuil te kunnen verwerken en recyclen.

Wat mag er wel of niet in deze container?

Bekijk voor een uitgebreide uitleg over toegestane en niet-toegestane materialen de productpagina hier. Voor verdere vragen over geschikt afval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom een sloopafval container huren bij Container-verhuur?

Container verhuur is een vuilcontainer verhuurbedrijf uit de regio Utrecht. Op onze locatie scheiden en verwerken wij al het afval op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. Zo hoeft u zich bij ons geen zorgen meer te maken over het vuil waar u graag vanaf wilt. Graag zetten we de voordelen op een rijtje.

  • Snelle levering

    U kunt uw afvalcontainer al de volgende dag voor de deur hebben staan. Container-verhuur levert al 24 uur na bestellen. Bij echte spoed kunt u altijd bellen.

  • Duurzaam

    Container-verhuur heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door goed te recyclen zorgen wij ervoor dat het afval weer een functie krijgt.

  • Betrouwbaar

    Wij houden niet van verborgen kosten en addertjes onder het gras. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt. En mocht u toch ontevreden zijn of vragen hebben, staan wij altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Heeft u een andere container nodig?

Heeft u een andere container nodig voor uw afval? Bekijk al onze containers en vindt de container die u nodig heeft. U kunt ook kiezen uit verschillende maten containers, zodat u zeker weet dat u een container hebt waar al uw vuil in past. Zo hoeft de container niet tussentijds geleegd te worden en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over het huren van een vuilcontainer kunt u ons altijd even bellen en gratis en vrijblijvend om advies vragen. U kunt ons bereiken op 0348 – 44 18 33, waar u met al uw vragen over het huren van een vuilcontainer terecht kunt.