Dakafval en dakleer container

Heeft u een dak schoongemaakt, vervangen of bent u als aannemer bezig met daken? Bij Container-Verhuur huurt u gemakkelijk en snel een afvalcontainer voor dakafval en dakleer. Via onze webshop huurt u eenvoudig en snel een dakafval container. We leveren de afvalcontainer bij u op locatie en halen hem ook weer op.

Wij vinden het belangrijk om afval te scheiden

Bij Container-Verhuur zijn we dagelijks bezig met het op de juiste manier verwerken van afval. Door afval op de juiste manier te scheiden, is het voor de industrie makkelijker om afval te hergebruiken. Bij elk product dat geproduceerd wordt zijn namelijk grondstoffen nodig, maar grondstoffen worden steeds schaarser en kostbaarder. Daarom is het belangrijk om afval beter te gaan benutten. Container-Verhuur houdt zich daarom bezig met circulair ondernemen en het milieuverantwoord verwerken van elk soort afval.

Wat mag er in de afvalcontainer voor dakafval en dakleer?

Een dakafval container is geschikt voor steenachtige materialen, met name bakstenen, (stoep)tegels, keramiek, betonresten en dakpannen.

Wat niet in deze container mag zijn dakgrind, puin (stenen), zand of grond, chemicaliën en asbest.

Waarom een container huren bij Container-Verhuur?

Wij kunnen dakafval containers leveren van 3, 6 en 10 m³ in Utrecht en de hele regio. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel afval u heeft? Dan raden wij u aan om een groter formaat dakafval container te huren, zo voorkomt u dat u er een tweede container bij moet huren.

De voordelen van Container-Verhuur zijn:

  • Snelle levering

    Uw container wordt al binnen 24 uur na uw aanvraag bij u geleverd. Heeft u uw afvalcontainer sneller nodig? Ook daarin denken wij graag mee.

  • Duurzaam

    Door het afval goed te verwerken en te recyclen zorgen wij ervoor dat uw afval een nieuwe functie krijgt.

  • Betrouwbaar

    Wij houden niet van bijkomende kosten of onduidelijkheden. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt.

Toch een andere container nodig?

Wij hebben ook andere soorten afvalcontainers in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor groen- en tuinafval, grondafval, houtafval, schoon puin of bouw- en sloopafval.

Bekijk alle containers en kies eenvoudig de container die u nodig heeft.

Wij beantwoorden graag uw vraag

U kunt altijd bij ons terecht met vragen over het huren van een vuilcontainer. Onze klantenservice is te bereiken via 0348 – 44 18 33 en geeft u graag advies.