Over ons

Container-Verhuur is een onderdeel van Bemmel Container Service. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de verhuur van afzetcontainers en levering van zand, grind en grond. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een gevestigde naam zijn in de regio Utrecht, bekend om onze goede service en scherpe prijzen!

Bij Container-Verhuur proberen we het niet ingewikkelder te maken dan het is. U heeft afval en wij halen het op, zo simpel is het. Geen poespas en geen verborgen kosten.

Wij werken voor uw gemak

Wij beseffen dat u zich waarschijnlijk zo min mogelijk wilt bezighouden met uw afval. Daarom zorgen wij dat uw container al de volgende dag op de stoep staat. Met hetzelfde gemak halen we de container ook weer op, altijd gratis en snel. Zo hoeft u alleen nog maar te focussen op uw klus.

Wij denken met u mee

Weet u niet welke container u nodig heeft? Heeft u een nieuwe container nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar om u verder te helpen. Zo kunt u alle bestellingen ook telefonisch afdoen, zodat u zeker weet dat u de juiste container heeft besteld.

Altijd scherp geprijsd

Bij Container-Verhuur weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Onze containers zijn scherp geprijsd en zonder verborgen kosten. Zo wordt uw container gratis geleverd en opgehaald. De prijs die u ziet op onze website is dus ook gewoon de prijs die u betaalt.

Een container huren

Wilt u een container huren bij Container-Verhuur? Dat kan gemakkelijk en snel via onze webshop.