Schoon puin container

Heeft u na uw klus of verbouwing schoon puin? Huur hiervoor een afvalcontainer bij Container-Verhuur. U bestelt heel eenvoudig een container via onze webshop en de container wordt binnen de kortste keren bij u bezorgd.

Circulair ondernemen vinden wij belangrijk

Bij elk product dat geproduceerd wordt zijn grondstoffen nodig, maar grondstoffen worden tegenwoordig steeds schaarser en kostbaarder. Dit is de reden dat het steeds belangrijker wordt om afval beter te benutten en te hergebruiken. Container-Verhuur houdt zich daarom dagelijks bezig met het scheiden en milieuverantwoord verwerken van afval. Hierdoor kan afval hergebruikt worden bij het maken van nieuwe producten. Door materialen als het ware in een gesloten kringloop te houden, wordt er slimmer omgegaan met grondstoffen.

Welk afval mag er in een container voor schoon puin?

Een afvalcontainer voor schoon puin is uitsluitend geschikt voor materialen zoals bakstenen, stoeptegels, tegels, keramiek, betonresten en dakpannen.

Wat niet in deze container mag zijn gips, (blokken), gibo blokken, gasbeton, kalkzandsteen, puin in zakken (dit valt onder bouw- en sloopafval).

Waarom een container voor schoon puin huren bij Container-verhuur?

U heeft de keuze uit een afvalcontainer met een inhoud van 3, 6 of 10 m³. Wij bezorgen onze containers in Utrecht en in de directe regio. Wilt u advies over welk formaat container u het beste kunt huren? Wij denken graag met u mee, zodat u zeker weet dat u niet een te grote of te kleine container huurt. Ook voorkomen wij graag dat u een tweede container moet huren.

De voordelen van Container-Verhuur zijn:

  • Snelle levering

    Uw container wordt al de volgende dag geleverd. Heeft u met spoed een container nodig? Wij denken graag met u mee.

  • Duurzaam

    Door alle soorten afval te scheiden, te verwerken en te recyclen zorgen wij ervoor dat uw afval hergebruikt kan worden.

  • Betrouwbaar

    Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt, u wordt niet opgezadeld met extra kosten. De levering en het ophalen van de container zit bij de prijs bij inbegrepen.

Andere container nodig?

Heeft u ander afval dan schoon puin? Wij hebben diverse geschikte afvalcontainers in ons assortiment voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor dakafval/dakleer, grondafval, groen- en tuinafval, houtafval of bouw- en sloopafval.

Hieronder ziet u welke andere afvalcontainer wij kunnen bezorgen:

Klantenservice

U kunt altijd bij Container-Verhuur terecht met vragen over het huren van een afvalcontainer of als u meer informatie wenst te ontvangen! Bel ons vrijblijvend op 0348 – 44 18 33.

Prijzen zijn exclusief tijdelijke brandstoftoeslag