Grondafval container

Heeft u uw tuin afgegraven of bent u een hoveniersbedrijf met veel afval in de vorm van grond of zand? Huur dan een afvalcontainer bij Container-Verhuur. U bestelt heel eenvoudig een container via onze webshop en de container wordt met de snelheid die u van ons gewend bent bij u bezorgd.

Wij ondernemen circulair

Bij elk product dat geproduceerd wordt zijn altijd grondstoffen nodig, maar grondstoffen worden tegenwoordig steeds schaarser en kostbaarder. Dit is de reden dat het steeds belangrijker wordt om afval beter te benutten en te hergebruiken. Container-Verhuur houdt zich daarom dagelijks bezig met het scheiden en milieuverantwoord verwerken van afval. Hierdoor kan afval hergebruikt worden bij het maken van nieuwe producten. Door materialen als het ware in een gesloten kringloop te houden, wordt er slimmer omgegaan met grondstoffen.

Welk afval mag er in een grondafvalcontainer?

Een afvalcontainer voor schoon puin is geschikt voor grond zoals (tuin)aarde, klei en zand.

Wat niet in deze container mag zijn boomstronken en wortels, asbest, steen, papier, plastic, glas en overig afval.

Waarom een container huren bij ons?

U kunt bij Container-Verhuur kiezen uit een afvalcontainer met een inhoud van 3, 6 of 10 m³. Wij bezorgen onze containers in Utrecht en in de omgeving. Wij denken graag met u mee over het meest geschikte formaat container voor uw hoeveelheid afval. Zodat u zeker weet dat u niet een te grote of te kleine container huurt en u voorkomt dat u een tweede container nodig heeft.

De voordelen van Container-Verhuur zijn:

  • Snelle service

    Uw container wordt binnen 24 uur geleverd. Heeft u met spoed een container nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

  • Duurzaam

    Door alle soorten afval te scheiden, te verwerken en te recyclen zorgen wij ervoor dat uw afval hergebruikt kan worden.

  • Betrouwbaar

    Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt, u krijgt niet te maken met extra kosten. De levering en het ophalen van de container zit uiteraard bij de prijs bij inbegrepen.

Heeft u een andere afvalsoort?

Heeft u ander soort afval dan grond? Wij hebben diverse geschikte afvalcontainers in ons assortiment voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor dakafval/dakleer, schoon puin, groen- en tuinafval, houtafval of bouw- en sloopafval.

Kijk eens bij onze andere afvalcontainers:

Is er nog iets onduidelijk?

U kunt altijd bij Container-Verhuur terecht met vragen over het huren van een afvalcontainer of als u meer informatie wenst te ontvangen! U kunt ons bellen op 0348 – 44 18 33, onze klantenservice zit voor u klaar.