Houtafval container

Heeft u teveel hout gekocht of besteld? Als u tijdens uw klus met teveel schoon hout blijft zitten, kunt u hiervoor een houtafvalcontainer huren bij Container-Verhuur. U bestelt gemakkelijk via de website een container voor houtafval en de container wordt in no-time bij u geleverd.

Circulair ondernemen bij Container-Verhuur

Bij elk product dat geproduceerd wordt zijn grondstoffen nodig, maar grondstoffen worden tegenwoordig steeds schaarser en kostbaarder. Dit is de reden dat het steeds belangrijker wordt om afval beter te benutten. Container-Verhuur houdt zich daarom dagelijks bezig met het scheiden en milieuverantwoord verwerken van afval. Hierdoor kan afval hergebruikt worden voor het produceren van nieuwe producten. Door materialen als het ware in een gesloten kringloop te houden, wordt er slimmer omgegaan met grondstoffen.

Welk afval mag er in een container voor houtafval?

Een afvalcontainer voor houtafval is alleen geschikt voor schone houtsoorten zoals sloophout, hardboard, MDF, spaanplaat, geschilderd hout en hout met spijkers en scharnieren.

Wat niet in deze container mag zijn verbrand of rot hout, boomstronken, gedrenkt of verduurzaamd hout, bielzen, papier, kunststof, glas, textiel en overig restafval.

Waarom een houtafval container huren bij Container-verhuur?

U heeft de keuze uit een houtafvalcontainer met een inhoud van 3, 6 of 10 m³. Wij leveren containers in Utrecht en in de gehele regio. Wilt u advies over welk formaat container u het beste kunt huren? Wij denken graag met u mee, zodat u zeker weet dat u niet een te grote of te kleine container huurt. Ook voorkomen wij graag dat u een tweede container moet huren.

De voordelen van Container-Verhuur zijn:

  • Gemakkelijk en snel

    Uw container wordt al de volgende dag geleverd. Heeft u met spoed een container nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

  • Duurzaam

    Door alle soorten afval te scheiden, te verwerken en te recyclen zorgen wij ervoor dat uw afval hergebruikt kan worden.

  • Betrouwbaar

    Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u krijgt wat u bestelt. Bij ons wordt u niet opgezadeld met extra kosten. De levering en het ophalen van de container zit bij de prijs bij inbegrepen.

Toch een andere container nodig?

Heeft u toch ander soort afval? Wij hebben andere geschikte afvalcontainers in ons assortiment voor verschillende soorten afval. Zo kunt u ook een container huren voor dakafval/dakleer, grondafval, groen- en tuinafval, schoon puin of bouw- en sloopafval.

De andere afvalcontainers die u bij ons kunt huren zijn:

Heeft u een vraag? Stel hem gerust

U kunt altijd bij Container-Verhuur terecht met vragen over het huren van een afvalcontainer of als u meer informatie wenst te ontvangen! Om telefonisch contact met ons op te nemen belt u naar: 0348 – 44 18 33.