Container huren in Alphen aan den Rijn

Gaat u klussen of verbouwen? En zoekt u een afvalcontainer in Alphen aan den Rijn? Container-Verhuur heeft voor elke soort afval een geschikte afvalcontainer. Voor bouw- en sloopafval, dakafval en dakleer, groen- en tuinafval, grondafval, houtafval en schoon puin kunt u bij Container-Verhuur terecht. U kunt heel voordelig een container huren in Alphen aan den Rijn, al vanaf € 135,00 per container inclusief de bezorging.

Container-Verhuur heeft al ruim 35 jaar ervaring in de afvalverwerkingsbranche. Bij ons staat een goede service centraal. Heeft u een vraag over het huren van een afvalcontainer in Alphen aan den Rijn? U kunt altijd bellen met onze klantenservice.

Recyclen van afval

Container-Verhuur vindt het erg belangrijk dat uw afval op de juiste wijze wordt verwerkt. Wij dragen zorg voor een juiste afvalverwerking, waardoor uw afval kan worden hergebruikt als grondstof.

Snel af van uw afval

Als u bezig bent met een grote klus, wilt u natuurlijk niet onnodig lang met het afval blijven zitten. Dat begrijpen wij! Daarom kunnen wij in bijna alle gevallen een dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst al een afvalcontainer bezorgen bij u op locatie. Vertelt u ons wanneer de container vol is? Dan komen wij de container kosteloos weer ophalen. Dat is nog eens eenvoudig een container huren in Alphen aan den Rijn!

  • Goedkoop

    Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

  • Goede service

    U kunt altijd bellen met onze klantenservice.