Container huren in Leidsche Rijn

Bij Container-Verhuur kunt u heel eenvoudig een afvalcontainer huren. Handig bij een grote verbouwing of andere grote klus in Leidsche Rijn. Wij hebben voor diverse afvalsoorten een geschikte container op voorraad. Ook kunt u kiezen uit een container van 3 m3, 6 m3 of 10 m3, afhankelijk van de hoeveelheid afval die u heeft. U huurt al een afvalcontainer in Leidsche Rijn vanaf € 135.

Goede service staat centraal

Kiest u voor Container-Verhuur, dan kiest u voor een afvalverwerker met ruim 35 jaar ervaring. De kennis die wij in de jaren hebben opgedaan hebben wij vertaald in een goede service. Zo bent u ervan verzekerd dat u te maken heeft met een betrouwbare partij.

Wij zijn duurzaam

Daarnaast zet Container-Verhuur zich in voor een circulaire economie. Dit doen wij door afval op de juiste manier te scheiden en te verwerken. Op deze manier kan het afval worden gerecycled en kan het worden hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Morgen een afvalcontainer nodig?

Container-Verhuur helpt u graag met het afvoeren van afval. Wij streven er naar om binnen 24 uur na uw aanvraag de container bij u in Leidsche Rijn te bezorgen. Zo kunt u ongestoord verder klussen en hoeft u alleen het in de container te doen.

Huur een container zo lang u wilt

Onze huurperiode bedraagt 28 dagen, maar u kunt ook langer of korter een afvalcontainer bij ons huren. Geeft u aan ons door als de container vol zit? Onze chauffeur komt de container met alle plezier ophalen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden. Heeft u vragen over het bestellen van een container? Wij adviseren u graag!

  • Goedkoop

    Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

  • Goede service

    U kunt altijd bellen met onze klantenservice.