Container huren in Leerdam

Bent u aan het klussen in Leerdam en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de verwerking van uw afval? Als u een container huurt bij Container-Verhuur hoeft u nooit meer met uw afval naar de milieustraat te rijden! Onze containers zijn direct uit voorraad leverbaar, geschikt voor alle veelvoorkomende soorten afval en bovendien beschikbaar in verschillende formaten.

Servicegericht

Voor we aan onze diensten beginnen maken we duidelijke afspraken met onze klanten. Op die manier weet u altijd waar u met ons aan toe bent. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u een bijzonder verzoek? Dan staat een van onze medewerkers met kennis van zaken u graag te woord. Wij hebben geen klantenservice met lange wachttijden aan de andere kant van de wereld.

Ruime kennis en ervaring

Bij Container-Verhuur zijn we trots op de snelheid waarmee we onze service leveren. We lopen al een tijdje mee in de afvalverwerkingssector en hebben door de jaren heen gemerkt hoe belangrijk het tijdscomponent is in het verwerken van afval. Immers: afvalproducten die te lang in het rond blijven slingeren maken uw terrein onbegaanbaar en kunnen ook nog eens behoorlijk gaan stinken. Daarom leveren wij onze containers al een dag na uw bestelling bij u af.

Scherpe prijzen

Tot slot werken we bij Container-Verhuur open en transparant, dat betekent dat we slechts eenmalig een factuur sturen en we van tevoren duidelijke afspraken met u maken over onze tarieven. Op die manier komt u nooit achteraf voor onaangename verassingen te staan. En wat betreft onze tarieven hebben we goed nieuws : Container-Verhuur is namelijk de goedkoopste aanbieder van huurcontainers in heel Leerdam!

  • Goedkoop

    Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

  • Goede service

    U kunt altijd bellen met onze klantenservice.